Followers

Saturday, February 19, 2011

Perempuan pasti cair dengan teknik nih...khas untuk jejaka..

salam pada semua..hai...nak tau teknik apa bagi cair hati perempuan?
cer..cer.. cermin diri tu...
agak-agak tang mana yang menarik..
ehem..
alah..lupakan ..nih teknik sebenar
ada 5 perkara
  1. Kemas - kekemasan bukan sajer dari pakaian juga pada perapian tubuh..tak kisah lah walaupun ada boroi skit tapi nampak 'tough', kalu nak misai trim ler, kalu misai jarang-jarang sehelai sebatu tuh cukur bagi bersih lagi baik..
  2. Lucu -   ramai perempuan suka pada jejaka yang pandai melawak...tak cepat ambik hati...tapi awas dengan lawak yang menyentuh diri atau keperibadian perempuan tersebut..korang pasti melepas..sebab perempuan tak suka diri mereka dijadikan bahan lawak...
  3. Romantik - ada jenis perempuan yang suka teknik ini...selidik skit latarbelakang awek tersebut, kebiasaannya anak bongsu atau anak sulung suka teknik nih...tapi bukan romantis gatal...
  4. Bijak - bagilah nampak diri tu educated skit..mahir dalam problem solving atau ada edvanced knowledge dalam psikologi lagi baik...banyak artikel bab ni dalam web site kalu nak knowledge..kalu hati tak nak yang susah..
  5. Berkeyakinan - yang nih kalu dah ada ilmu didada tentu lah nampak perwatakan seperti nie..
Dan yang lebih penting adalah kombinasi dari teknik diatas lebih mujarab, sebab kalu dah bijak, tentu ada keyakinan dan tentu selalu kemas dan macho..selalunya orang yang begini mempunyai jawatan yang baik dalam tempat kerja..
pekerja biasa pun tak hal, sebab mat rempit pun ada teknik ni, kalu ada watak romantis dan berkeyakinan pasti ada yang sangkut...
korang tengok mat rempit ada awek cun..pasal apa..sebab mereka pandai melawak tau...duduk sembang dengan dia orang asyik gelak jer...ada ajer cerita lucu yang keluar...bab lain dah jadi lupa..bukan aku suruh jadi mat rempit lak..
selamat berteknik dalam hidup..hidup lebih yakin..
pasti hidup lebih teratur...


No comments: